Simpel & Puur

Wij hebben een leuke samenwerking met Simpel & Puur! 

Simpel & Puur bestaat sinds 2015, toen met een eigen webshop en een blog. Inmiddels hebben we een creatief (werk)atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven en een online shop met allerlei leuke producten. Dit alles gericht op woondecoratie, woonaccessoires en lifestyle. 

Wil jij genieten van een hapje of drankje? Samen met Simpel en Puur hebben we een compleet aanbod!

Je kan bij het boeken van onze E-Choppers een keuze maken uit onderstaand aanbod:

  • Het lekker smullen Picknicktasje (€11,95) 

  • Koffie, Thee en Appeltaart  (€4,95) 

  • Start Koffie/Thee en Appeltaart met terugkomst ijsje (1 bol) (€5,95) 

  • Start Koffie/Thee en Appeltaart met terugkomst Vers gemaakte Limonade of ijskoffie (€7,95)

  • Start met koffie/thee en appeltaart, Lekker Smullen Picknicktasje en met terugkomst een ijsje (1 bol) (€15,50)

 

Routes

Swing Door De Pin Route 1 Simpel En Puur
Swing Door De Pin Route 2 Simpel En Puur

Camping Getaway

Camping Getaway: even weg van alles – ontsnappen aan het alledaagse

Camping Getaway is een camping gelegen in het dorpje Wouwse Plantage, naast een oude turfvaart dat door het bosrijke Brabantse Wal van de Schelde bij Bergen op Zoom naar België loopt. We zijn gelegen net buiten het dorpskern van Wouwse Plantage, verscholen uit het zicht van de openbare weg en waar je de kerktoren nog net boven de bomen kunt zien uitsteken. De Belgische grens is op steenworp afstand van Camping Getaway vandaan en het strand is minder dan een uurtje rijden. Onze camping is voor mensen met een caravan, camper of tent die rust en ontspanning zoeken dichtbij de natuur. Wij bieden u gewoon de ruimte, rust, groen en simpele doch variërende voorzieningen. Verwacht bij ons bij Camping Getaway daarom geen grote drukke activiteiten of evenementen, maar wel ruime kampeerplaatsen en een ontspannend openlucht zwembad.

Camping Getaway is ontstaan uit onze eigen kampeerervaringen door de jaren heen. Overnachtend in een eenvoudige tent, ontdekten we dat rust en ontspanning voor ons en onze kinderen voortkwam uit de omgeving en verscheidenheid. Getaway is voor ons de manier om deze ervaring met u te delen. Met je gezin, met je partner, of heerlijk alleen, voor alle leeftijden.

Voor meer informatie: www.campinggetaway.nl

Vanaf onze camping is het fantastisch om de omgeving te verkennen met de E-choppers of Swing-Trikes van  Swing door de Pin!

B&B op de Vleet

Een moment van rust, ontstressen en heerlijk genieten? Dat kan in onze B&B op ons eigen stukje paradijs in het buitengebied van Wouwse Plantage, grenzend aan Landgoed Wouwse Plantage.

Het vrijstaande huisje is gelegen naast onze woning, biedt veel privacy en is verder van alle gemakken voorzien.

Boek hier jouw B&B op de Vleet!