Routes

Routes Swing door de Pin

Onze E-Chopper routes gaan door de West-Brabantse natuur! Geniet geruisloos van de mooie groene omgeving. Wilt u echt tot rust komen? Dan bevelen wij E-Chopper route 2 aan.

Wilt u toch een drankje kunnen doen op de Bergse Plaat in combinatie met veel natuur, dan bevelen wij u route 1 of 3 aan. Geen interesse in de Brabantse wal, geniet dan van de Roosendaalse omgeving met Route 4. 

Wilt u een hele dag genieten op onze E-Choppers dan hebben wij twee prachtige routes uitgestippeld. Namelijk Route 5 of 6.

Boek je bij ons meer dan 4 E-Choppers, dan vertrek je vanuit Sportcentrum de Karmel in Bergen op Zoom! Daarvoor hebben we twee prachtige routes uitgezet! Je kan direct de Brabantse Wal opzoeken of kiezen om eerst nog even langs de Bergse Plaat te toeren!

 

Heel veel E-Chopper plezier!

Houdt je meer van Swingen? Huur dan onze te gekke Swing-Trikes! Geniet vooral van de leuke en bosrijke omgeving van de Wouwse Plantage en geniet van een drankje in een van de aangelegen gezellige dorpscafés. Hiervoor zijn routes 1,2 en 4 uitstekend geschikt. 

Wil je toch een glimp meepakken van de Brabantse Wal? Kies dan voor route 3.

Heel veel Swing-Trike Plezier!

E-Chopper Routes

E Chopper Route 1
E Chopper Route 2
E Chopper Route 3
E Chopper Route 4
E Chopper Route 5
E Chopper Route 6
E Chopper Route 1 De Karmel
E Chopper Route 2 De Karmel

Swing-Trike Routes

Swingtrike Route 1
Swingtrike Route 2
Swingtrike Route 3
Swingtrike Route 4

Al onze routes zijn digitaal terug te vinden via de app Route.nl, deze inloggegevens ontvangt u bij het ophalen van de E-Choppers of de Swing-Trikes. Via de navigatie van Route.nl kunt u eenvoudig via uw mobiele telefoon de route rijden. Veel rij plezier!