Routes

Routes Swing door de Pin

Onze E-Chopper routes gaan door de West-Brabantse natuur! Geniet geruisloos van de mooie groene omgeving. Wilt u echt tot rust komen? Dan bevelen wij E-Chopper route 2 aan.

Wilt u toch een drankje kunnen doen op de Bergse Plaat in combinatie met veel natuur, dan bevelen wij u route 1 of 3 aan. Geen interesse in de Brabantse wal, geniet dan van de Roosendaalse omgeving met Route 4. 

Wilt u een hele dag genieten op onze E-Choppers dan hebben wij twee prachtige routes uitgestippeld. Namelijk Route 5 of 6.

Heel veel E-Chopper plezier!

Houdt je meer van Swingen? Huur dan onze te gekke Swing-Trikes! Geniet vooral van de leuke en bosrijke omgeving van de Wouwse Plantage en geniet van een drankje in een van de aangelegen gezellige dorpscafés. Hiervoor zijn routes 1,2 en 4 uitstekend geschikt. 

Wil je toch een glimp meepakken van de Brabantse Wal? Kies dan voor route 3.

Heel veel Swing-Trike Plezier!

E-Chopper Routes

E Chopper Route 1
E Chopper Route 2
E Chopper Route 3
E Chopper Route 4
E Chopper Route 5
E Chopper Route 6

Swing-Trike Routes

Swingtrike Route 1
Swingtrike Route 2
Swingtrike Route 3
Swingtrike Route 4

Al onze routes zijn digitaal terug te vinden via de app Route.nl, deze inloggegevens ontvangt u bij het ophalen van de E-Choppers of de Swing-Trikes. Via de navigatie van Route.nl kunt u eenvoudig via uw mobiele telefoon de route rijden. Veel rij plezier!